Spørgsmål og svar

Vi har gjort vores bedste for at besvare de oftest stillede spørgsmål. Klik blot på et af spørgsmålene herunder for at se svaret.

Spørgsmål om medlemskab

 • Hvordan bliver jeg medlem?

  Det er utroligt nemt. Udfyld blot dine oplysninger på vores tilmeldingsside. Vi sender dig et link til ansøgningsskemaet, hvor du kan bekræfte dit medlemsskab.

 • Koster det noget at tilmelde sig Danmarkspanelet?

  Det er gratis at tilmelde sig vores panel, og du kan til enhver tid melde dig ud. Du skal dog have en e-mail-adresse for at modtage invitationer til at deltage i spørgeundersøgelser, og du skal have adgang til internettet for at deltage i vores spørgeundersøgelser.

 • Kan jeg tilmelde mig Danmarkspanelet, hvis jeg bor uden for Danmark?

  Nej, medlemskab af vores internetpanel er desværre kun muligt for bosiddende i Danmark.

 • Hvad sker der efter min tilmelding?

  Vi sender dig en e-mail for at byde dig velkommen til Danmarkspanelet. Derefter kontakter vi dig periodisk via e-mail for at invitere dig til at deltage i en spørgeundersøgelse. E-mailen indeholder alle de informationer, du behøver for at deltage, inklusive webadressen til spørgeundersøgelsen. Når du har gennemført undersøgelsen, optjener du point og deltager desuden i vores lodtrækning hver 3. måned.

Spørgsmål om undersøgelser

 • Hvorfor bliver der foretaget spørgeundersøgelser?

  Virksomheder, regeringer, offentlige instanser og lignende organisationer er interesseret i meninger og holdninger blandt de mennesker, som benytter deres produkter og tjenester. Jo mere de ved om, hvad eksisterende og potentielle kunder, borgere og forbrugere mener, desto nemmere er det for dem at forbedre og tilpasse det, de leverer.

 • Hvor ofte bliver jeg bedt om at deltage i spørgeundersøgelser?

  Vi sender regelmæssigt invitationer til spørgeundersøgelser, men kan ikke sige til hvem, eller hvornår man som medlem modtager invitationer, da alle vores spørgeundersøgelser er skræddersyet og baseret på den enkelte kundes mål med sin spørgeundersøgelse. Afhængig af din profil kan vi bede dig deltage i spørgeundersøgelser flere eller færre gange end en gang om måneden. Derfor beder vi dig om at holde din profil opdateret bedst muligt. Bemærk, at nogle firewalls kan blokere vores invitationer til spørgeundersøgelser (se spørgsmålet: "Jeg lader ikke til at modtage mange invitationer til at deltage i spørgeundersøgelser. Hvorfor?").

Spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger

 • Hvorfor behøver I mine personlige oplysninger?

  Vi behøver personlige oplysninger om dig for at kunne sende målrettede invitationer til dig, til at lade SSI fortolke undersøgelsesresultater bedre og til at lade SSI kommunikere med dig om dit panelmedlemsskab og deltagelse i undersøgelser. Der henvises til vores Persondatapolitik for yderligere oplysninger.

 • Hvem kan jeg tale med vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger?

  Der er et link til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger nederst på de fleste af siderne på webstedet mitpanel.dk, herunder denne side. Du kan finde kontaktoplysningerne ved at se vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

 • Får jeg tilsendt e-mails med reklamer for andre produkter og serviceydelser, hvis jeg bliver medlem af Danmarkspanelet?

  Nej. Vi sælger og udleverer ikke vores medlemmers kontaktoplysninger, og vi har ingen reklamer på webstedet. Vi forsøger under ingen omstændigheder at sælge dig et produkt eller en serviceydelse, og virksomheder, der benytter vores serviceydelser, har ikke direkte adgang til dine oplysninger.

Spørgsmål om belønninger

 • Hvordan deltager jeg i lodtrækningen?

  Panelmedlemmer deltager i lodtrækningen, når de melder sig ind. Panelmedlemmerne får desuden et lod, hver gang de gennemfører en spørgeundersøgelse, modtager en meddelelse om, at de ikke opfylder betingelserne, eller en meddelelse om, at en spørgeundersøgelse allerede har det nødvendige antal deltagere, eller når de opdaterer deres profil efter anmodning.

 • Hvor gammel skal jeg være for at deltage?

  Det er kun personer, som opfylder betingelserne for deltagelse iflg. de officielle regler, der kan deltage i lodtrækningen.

 • Hvordan kan jeg vide, om jeg har vundet lodtrækningen?

  Lodtrækningen afvikles ifølge den trækningsplan og de regler, som fremgår af de officielle regler for lodtrækningen. Vinderen får besked enten pr. e-mail, telefon eller anbefalet post efter lodtrækningsdatoen.

 • Hvad kan man vinde i lodtrækningen?

  Svar: Se de officielle regler for Survey Samplings Internationals lodtrækninger.